Ana Sayfa Balık Yemekleri Balığın Taze Yada Bayat Olduğunu Nasıl Anlarız ? Balık Yemekleri Balığın Taze Yada Bayat Olduğunu Nasıl Anlarız ? Paylaş FacebookTwitterPinterestWhatsAppCopy URL Amasra’da çekimleri tamamlanan Turgay Başyayla tarafından sunulan Davetsiz Misafir Programı. Balığın gözünün parlaklığından ve kıvrılma yapıp yapmadığından tazeliği anlaşılmaktadır. Videomuzu izleyerek detaylarını görebilirsiniz. İlgili HaberlerYazarın Diğer İçerikleri Amasra’da Balık & Yemek Siparişi Kalkan Balığı Nasıl Pişirilir Amasra Hamsili Pilav Tarifi CEVAP VER İptal Lütfen yorumunuzu giriniz! Lütfen isminizi buraya giriniz Yanlış bir e-posta adresi girdiniz! Lütfen e-posta adresinizi buraya girin Ismimi, e-postamı ve web sitemi bir dahaki sefere bu tarayıcıya kaydet. Δ